VOKSNE

Hold og tilmelding

 

Pilates/Callanetics

Tirsdage kl. 18:00 - 19:00 i HAL C

Få balder af stål - bliv glad for din krop. Få muskler i stedet for fedt. Et fantastisk effektivt motionssystem, der kan bruges af alle.

Instruktør
Mona Brøndum


Pilates/Callanetics/Ballstick

Tirsdage kl. 18:00 - 19:30

Pilates og Callanetics er træning til alle muskler og bækkenbunden. Kom og bliv styrket fra top til tå og få balder af stål. Efterfulgt af 45 minutter med Ballstick. Medbring selv et helt sæt Ballstick bolde.

Instruktør
Mona BrøndumMotionsmænd

Mandage kl. 18:45 - 20:00 i HAL C

Gymnastik for mandfolk! Så er det nu, Jan, Poul, Torben og alle I andre friske gutter, hvis I skal med til styrke og konditionstræning. En provokerende, udfordrende, fornøjelig og anstrengende trimning af kroppens slappe muskler, efterfulgt af floorball (hockey) hvor puls og temperament kan komme i kog. Der afsluttes med udstrækning og afslapning. Alle kan være med, hvis helbred og energi til at lette sig fra sofaen er til stede.

Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Instruktør
Vita Jørgensen

Ski-Gymnastik

Mandage kl. 18:00 - 19:00


Skal du på skiferie, har du her mulighed for at træne og styrke de muskler der især belastes ved skiløb. Vi starter hver gang med en god opvarmning for hele kroppen, arbejder benmusklerne godt igennem og forsøger at forbedre både kondition, styrke og udholdenhed af ben/ryg og mavemusklerne. Vi slutter af med udstrækning.

Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Instruktør
Synnøve Sønderholm

Ryg-Gymnastik

Mandage kl. 18:00 - 19:00


Vi arbejder de muskler igennem, der skal styrkes og stabiliseres for at få en sund og stærk ryg. Vi starter hver gang med en let opvarmning og arbejder derefter både med bevægelighed, udholdenhed og styrketræning af ryggens muskler. Nogle øvelser er med udgangspunkt i hensigtsmæssige arbejdsbevægelser i dagligdagen. Vi slutter af med udstrækning. Hvis du har lyst, kan du få et let øvelsesprogram til hjemmebrug.


Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Instruktør
Synnøve Sønderholm