SENIOR / SIM

Hold og tilmelding 

Tilmelding til SIM-aktiviteter forår/sommer er åben - tilmeld herunder.

SIM er et tilbud til seniorer eller andre, som har mulighed for idræt i dagtimerne.

Samvær – Idræt – Motion... i daglig tale SIM

SIM er en underafdeling af BGU med eget udvalg, som står for planlægning og afvikling samt egen økonomi, som dog i sidste ende indgår i BGU´s samlede regnskab.  Gennem BGU er SIM medlem af DGI, hvorfor der er mulighed for at deltage i kurser og stævner. SIM er et tilbud til seniorer eller andre, som har mulighed for idræt i dagtimerne. SIM så dagens lys i januar 1993 og har kørt lige siden. Alle er velkomne uanset alder og køn. Der kræves ingen særlige færdigheder udover lysten til bevægelse og socialt samvær.

Du er velkommen, hvis du har været senior i mange år – eller du netop har opnået friheden til at deltage i idræt i dagtimerne.

Kontaktperson:
Kirsten Jensen – tlf. 6178 2696.

Mail: kirstenjbgu@gmail.com


 

Cykling (SIM)

Torsdage kl. 09:00 - 11:30

Vi cykler fra Brande Hallen hver torsdag kl. 9.00. Alle er velkomne. - Det bestemmes fra gang til gang, hvor vi cykler hen. Længden afhænger af vejrforholdene, men en ting ligger fast: " Vi cykler ud i modvind og hjem i medvind". Cykleturen giver god mulighed for at lære området at kende og nyde naturen sammen med andre. Kaffe eller anden forfriskning medbringes til den indlagte pause. Cykelhjelm er et krav - gul vest eller andet farvestrålende tøj anbefales.

Alder: åben for alle

Tilmelding er åben - klik herunder.

Kontaktpersoner
Kirsten Jensen, tlf. 61782696
Preben Grarup, tlf. 22270551

Krolf (SIM)

Mandage kl. 09:00 - 11:30
Fredage kl. 09:00 - 11:30

Krolf er et sjovt spil - man kan vel kalde det en blanding af kroket og golf. Man slår med en kølle - bolden skal i hul. Alle kan være med - forhåndskendskab ikke nødvendig, og der er altid plads til nye. Der spilles året rundt, når vejret tillader det. Der er indlagt pause, hvor den medbragte kaffe nydes.

Tilmelding er åben - klik herunder.

Instruktør
Preben Grarup
tlf. 22270551Kroket (SIM)

Mandage kl. 13:30-15:30
Torsdage kl. 09:00-11:00

Kroket spilles på Brande Stadion. Alle kan være med enten man er dreven eller har lyst at lære det sjove og taktiske spil. Der spilles året rundt, hvis vejret ellers tillader det. I løbet af året er der mulighed for at deltage i forskellige stævner, hvoraf mindst et af stævnerne foregår i Brande.

Tilmelding er åben - klik herunder.

Instruktør
Ejner Arvad Mortensen
tlf. 40215186

Petanque (SIM)

Mandage kl. 13:30 - 16:00
Torsdage kl. 13:30 - 16:00

Petanque spilles på banen ved Brande Hallen. Der spilles året rundt, hvis vejret tillader det.
Der er altid plads til nye spillere både erfarne og nybegyndere. Til træning deler vi os op i hold fra gang til gang. Vi deltager i hold af 4 spillere i DGI´s turnering.

Tilmelding er åben - klik herunder.

Instruktør
Benny Jørgensen,
Tlf. 6088 8218


Stavgang (SIM)

Tirsdage kl. 09:00 - 10:00

Stavgang er en motionsform, hvor mange af kroppens muskler bliver aktiveret. Det giver frisk luft i lungerne, god energi og et dejligt samvær med andre. Alle er velkomne. Vi starter forskellige steder i Brande og arrangerer ind imellem længere ture. Vores motto er: "Lær din by at kende og få god motion".

Tilmelding er åben - klik herunder.

Instruktør
Preben Grarup,
tlf. 22270551

Vinteraktiviteter i Hallen (SIM)

kl. 9:00 - 11:30

Dagen starter med fælles opvarmning til festlig musik i tre kvarter i Hal C eller ved stolegymnastik i ”Glassalen”. Herefter bliver stemmebåndene rørt, inden deltagerne går ud til de mange forskellige aktiviteter. Der er mulighed for: badminton, bob, boccia, ringo, floorball, gå-fodbold, pickleball, skydning, tæppecurling og volley med store bolde.  For dem, der har lyst til en dukkert, slutter vi i svømmehallen, hvor der er mulighed for en rask svømmetur samt adgang til sauna, spa og varmtvandsbassin.

Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Kontaktperson
Kirsten Jensen – tlf. 6178 2696.

Mail: kirstenjbgu@gmail.com

Se BGU's pensionisthold

BGU har også pensionisthold inden for pilates og motion.