BØRN

Hold og tilmelding

Jump4Fun, drenge og piger, 0.-8. klasse

Torsdage kl. 16:15 - 17:00 i HAL C

Intet konkurrenceelement og ingen niveauinddeling. Vi arbejder målrettet med øget trivsel, styrket selvværd og større bevægelsesglæde. 

Vil du være med i et fællesskab med andre ligesindede børn og unge? Så er Jump4fun lige noget for dig. Her er fokus på trivsel og bevægelse på en sjov måde. Der er fokus på det enkelte barn og fællesskabsbånd på holdet. Vores kodeord er sjov træning, sammenhold, opbakning for hinanden, men vigtigst, at der er plads til at være DIG. Der er en T-shirt med i prisen.

Alder: 6-16år

Instruktører
Christina Pigsborg
Mobil: 22428426
Gitte Eleonore Nytoft
Mobil: 22726657

Hjælpeinstruktør
Tut Jensen

I samarbejde med DGI

Far/mor Fræs 1-4 år

Tirsdage kl. 17:00 - 18:00 i HAL C

Far/Mor fræs er for børn i alderen 1-4 år med deres forældre eller anden voksen. Vi leger med redskaber, hopper, synger og danser. Alt sammen for at stimulere børnenes sanser, styrke deres motorik og give både voksne og børn "sved på panden". Holdet er baseret på, at barn og voksen laver gymnastik sammen. Det er derfor vigtigt at alle har behageligt tøj på. som er let at bevæge sig i.

Alder: 1-4 år

Hjælpeinstruktører
Lene Würtz.
Susan Knudsen

 

Minitons 3-4 år, drenge og piger

Mandage kl. 16:30 - 17:15

Minitons er for drenge og piger 3-4 år. Vi skal hoppe, løbe, trille, snurre, danse, synge, balancere og have det sjovt, mens vi styrker motorikken og udfordrer kroppen. Gymnastik uden forældre - forældre må vente i arealet udenfor Hal C.

Alder: 3 - 4 år

Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Instruktører
Camilla Moesgaard
Julie Ølsgaard
Merete S. Jakobsen

Hjælpeinstruktør
Andrea Binderup Jensen
Jalthe Timmermann
Rasmus Rosenkilde ØlsgaardSpirrevipper, 5-6 år, piger 

Onsdage kl. 16:45 - 17:45

Vi er klar med gymnastik for de 5-6 årige piger. Vi skal bevæge os til musik, lave små serier, vi skal bruge redskaber og lave sjove ting. Håber I er klar, for vi er max klar. Der er opvisningstøj med i prisen og der deltages i opvisningen i Brande Hallerne.

Alder: 5 - 6 år

Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Instruktør
Camilla Thomsen
Sarah Christensen

Hjælpeinstruktør
Elias Christian Bruhn
Asta Frisk Dehnhardt
Pia Hollænder Christiansen
Sara Djelmic
Tilde Buur Christensen
Villads Degn

Tons og Tummel, 5-6 år, drenge og piger

Mandage kl. 17:15 - 18:15


Tons og tummel er for drenge og piger på 5-6 år, der elsker at lave gymnastik. Efter en opvarmning med legende elementer, er der fokus på spring og springteknik. Her dannes grundlaget for, at man lærer at springe rigtigt, så man er klar til de næste år som gymnast. Der opvisningstøj med i prisen og opvisning i Brande Hallerne.

Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Instruktør
Susan Knudsen
Tove Papsø

Hjælpeinstruktør
Alberte Schweitz Mortensen
Astrid Pold Pedersen
Freja Busk
Hjalte Stoltenborg
Mathilde Pagh Pacholski

Forældrehjælper
Karina Sauer


Frøhopper 1.-3.klasse, drenge og piger

Torsdage kl. 17:10 - 18:10

På dette hold vil der være fokus på spring, sjov og leg. Det er et hold for dig, der gerne vil introduceres til springgymnastikken og lære nogle af de mange spring. Vi vil fx arbejde med håndstand, vejrmøller, ruller, salto og akrobatik - og en hel masse redskaber. På den måde får vi arbejdet med forstadierne til de lidt mere komplicerede spring. Holdet er både for dig, der aldrig har gået til gymnastik før, og for dig, der har været i gang siden du var lille. Vi deltager i opvisning i Holing og i Brande Hallerne. Der er opvisningstøj med i prisen.

Alder: 1.-2. klasse

Tilmelding er lukket frem til  næste sæson.

Instruktører
Gitte Randeris Jensen
Lis Lundstrøm Eriksen

Hjælpeinstruktører
Abeline Randeris Jensen
Andrea Binderup Jensen
Ida Gasbjerg
Jan Rørby
Jonas Sevelsted Christensen
Simone Emborg Daugaard

MGP Dans 1.-2.klasse

Onsdage kl. 16:30 - 17:15

Vi skal have det sjovt, imens vi hører en masse MGP-musik, og lære en masse nye danse, som vi kan vise til opvisning. Det handler om at have det sjovt, imens vi lærer noget. Og så er der altid plads til leg og grin. Og der er plads til alle og en hver. Vi glæder os til og se jer, så tag gerne din veninde med under armen, så vi kan hygge os.

1.-2.klasse

Tilmelding er lukket frem til næste sæson.

Instruktører
Julie Ølsgaard
Karoline Bennezten Schmidt.

RytmeGym 3.-4.klasse

Onsdage kl. 17:15 - 18:00

På RytmeGym skal vi lave en masse fedt rytmisk gymnastik. Vi skal sammen opbygge en masse rytmisk grundviden og lære nogle fede serier. Der er plads til alle på holdet og vi kommer til at tage tingene i gymnasternes tempo. Det hele skal ikke kun være grundtræning og serie. Vi skal også lege lidt med vimpler, som er et lækkert redskab, der er med til at gøre det hele lidt sjovere. Vi glæder os til at se jer til træning, hvor vi sammen skal have det sjovt imens vi lære en masse rytmisk gymnastik :)

Alder: 3 - 4. kl.

Tilmelding er lukket frem til  næste sæson.

Instruktør
Cecilie Erlandsen

Hjælpeinstruktør
Johanne Brus