FLOORBALL

Hold og tilmelding


Floorball 16+,

Tirsdage kl. 19:30 - 22:00 i HAL C

Floorball er sport fuld af fart og sjov. Det er en holdsport for alle, der kan lide sved på panden, sammenhold, teknik og tempo. Målet med det holdet er at blive teknisk bedre. Vi skal fokusere på at blive kampklar og spille som et hold, selvom man måske er underdogs. Der vil være fokus på kampspil/sammenspil. Der trænes teknik med det primære formål, at spille ordentligt sammen.

Alder: 16 år +

TRÆNER
Kent Nielsen


 

Motionsfloorball 18+

Torsdage kl. 19:30 - 22:00 i HAL C

Vil du i form med verdens sjoveste holdsport?

Alle kan være med, da det vigtigste er at have det sjovt.  Du glemmer helt, at du bevæger dig i et højt tempo. MotionsFloorball kræver ingen forudsætninger, allerede indenfor de første 2 minutter fanger man idéen og efter 10 minutter, er man godt spillende. Det er en motionsform, hvor man ikke opdager, hvor hårdt kroppen træner, da man har det hamrende sjovt samtidig.


MotionsFloorball er en sjov, social og effektiv måde at forbedre den fysiske form på, forebygge sygdomme og mindske overvægt. Det er bevist, at det har en positiv virkning på forhøjet blodtryk, kondition, muskelopbygning og vægttab.

Vi spiller små hold med 3-4 spillere og med skiftevis fuld skrue på banen og derefter pause. Dette giver en effektiv intervaltræning, som hurtig kan mærkes på formen.

Alder: 18+

Hjælpeinstruktør
Susanne Veedfald