SIM

Samvær – Idræt – Motion – i daglig tale SIM 

SIM er en underafdeling af BGU med eget udvalg, som står for planlægning og afvikling samt egen økonomi, som dog i sidste ende indgår i BGU´s samlede regnskab.  

Gennem BGU er SIM medlem af DGI, hvorfor der er mulighed for at deltage i kurser og stævner. 

SIM er et tilbud til senior eller andre, som har mulighed for idræt i dagtimerne. SIM så dagens lys i januar 1993 og har kørt lige siden. Alle er velkomne uanset alder og køn. Der kræves ingen særlige færdigheder udover lysten til bevægelse og socialt samvær.  – Du er velkommen, hvis du har været senior i mange år – eller du netop har opnået friheden til at deltage i idræt i dagtimerne.  

Kontaktperson: Kirsten Jensen – tlf. 6178 2696. Mail: kirstenjbgu@gmail.com 

 

Vinteraktivitet i Hallen fra 1. oktober til 31. marts fra kl. 9.00 – ca. 11.30 

Dagen starter med fælles opvarmning til festlig musik i tre kvarter. Herefter bliver stemmebåndene rørt, inden deltagerne går ud til de mange forskellige aktiviteter. Der er mulighed for: badminton, bob, boccia, ringo, floorball, gå-fodbold, pickleball, skydning, tæppecurling og volley med store bolde.   

For dem, der har lyst til en dukkert, slutter vi i svømmehallen, hvor der er mulighed for en rask svømmetur samt adgang til sauna, spa og varmtvandsbassin. 

Pris: 400 kr. fra 1/10 – 31/12 samt 460 kr. fra 1/1 – 31/3. Tilmelding via BGU´s hjemmeside. 

 Sommer / helårsaktiviteter (Hvis vejret tillader det kører aktiviteterne hele året). 

Tilmelding og betaling online på BGU´s hjemmeside.  

Kroket spilles på Brande Stadion mandag 13.30 – 15.30 og torsdag fra 9.00 – 11.00 

I løbet af året er der mulighed for at deltage i forskellige stævner, bl.a. mixstævner og parturnering. Mindst et af stævnerne foregår i Brande. Det er frivilligt, om man ønsker at deltage i stævner eller man blot nyder træningen og det gode sociale samvær. Kom og vær med enten du er en dreven spiller eller har lyst at lære kroket spillets finurligheder.  Kontaktperson Ejner Mortensen. Tlf. 4021 5186 Pris 75 kr.

Petanque på banen ved Brande Hallen mandag og torsdag kl. 13.30 – 16.00 

Vi spiller i forskellige grupper fra gang til gang. Vi hygger både mens vi spiller og i pausen, hvor vi nyder den medbragte kaffe. Vi deltager med hold bestående af 4 spillere i turnering under DGI Midtjylland. Kom og vær med, der er plads til alle. Kontaktperson Benny Jørgensen. Tlf. 6088 8218 Pris 125 kr.

Krolf på banen ved Brande Hallen mandag og fredag kl. 9.00 – 11.30 

Krolf er et sjovt spil – man kan vel kaldet det en blanding af kroket og golf. Alle kan være med – forhåndskendskab er ikke nødvendig og der er altid plads til nye. Der er indlagt pause undervejs, hvor den medbragte kaffe nydes. Vi spiller året rundt, når vejret tillader det. Kontaktperson Preben Grarup tlf. 2227 0551 Pris 75 kr.

Stavgang tirsdag kl. 9.00-10.00 med start forskellige steder i Brande 

Stavgang er en motionsform, hvor mange muskler bliver aktiveret. Det giver frisk luft i lungerne og et dejligt samvær med andre. Vores motto er: ”Lær din by at kende og få god motion”. Vi arrangerer også længere ture. Kontaktperson Preben Grarup tlf. 2227 0551 Pris 75 kr.

Cykeltur i perioden fra 1. april til 30. september. Mødested:  Brande Hallen torsdag kl. 9.00. 

Det besluttes fra gang til gang, hvor vi cykler hen. Længden afhænger af vejrforholdene, men en ting ligger fast ”Vi cykler ud i modvind og hjem i medvind”. Cykelturene giver god mulighed for at lære området at kende og nyde naturen sammen med andre. Kaffe eller anden forfriskning medbringes, da vi altid holder en pause undervejs. Pris 50 kr.