SIM

Samvær – Idræt – Motion i daglig tale SIM
SIM så dagens lys i januar 1993, og har kørt lige siden. Vi er en flok ”unge” mennesker som mødes og har det hyggeligt hver torsdag formiddag hele vinterhalvåret, om sommeren tilbyder vi forskellige udendørs aktiviteter i ugens løb. Kom og vær med, uanset alder, det kræver ingen optagelse eller lignende.

Kom som du er og oplev, at du stadig lever.
Det koster 30kr i døren.

Vores sommeraktiviteter foregår fra starten af april og vare til oktober
Vores vinteraktiviteter går i gang omkring 1. oktober og vare til april

Kontaktperson: Karl Kristensen tlf. 9718 1536

Vinteraktiviteter
Vi begynder dagen med gymnastikopvarmning i tre kvarter. Derefter er der mulighed for at deltage i badminton, bob, bordtennis, softbold, ringo, boccia, bueskydning, riffelskydning og andre aktiviteter. Vi slutter af i svømmecenteret. Samtidig er der rig mulighed for at dyrke et godt socialt samvær.

Sommeraktiviteter

Krocket på Stadion: mandag kl. 10.30 – 12.30 og torsdag kl. 9.00 – 12.00
Vi har kroket. Der er 6 stævner, det ene i Brande, plus miksstævner og parturneringer. Det er selvfølgelig frivilligt, hvor meget man vil deltage i. Der udover har vi et dejligt socialt samvær.

Petanque ved Hallen: mandag og torsdag kl. 13.30 – 16.00
Petanque er en af de aktiviteter, vi spiller. Vi har det hyggeligt med en kaffepause midt i spillet. Vi deltager med et hold bestående af 4 spillere i turnering indenfor DGI Midtjylland. Kom og vær med.

Krolf ved Hallen: mandag og fredag kl. 9.00 – 11.30
Krolf spillet har vi også på programmet. Vi spiller året rundt, når det er vejr til det. Kom og vær med til et sjovt spil, hvor alle kan være med. Forhåndskendskab er ikke nødvendigt. Vi det bare hyggeligt sammen.

Stavgang starter forskellige steder i Brande, forhør nærmere hos Preben Grarup tlf. 97180551
Det foregår tirsdag Kl. 9.00 – 10.00
Stavgang er en motionsform, hvor mange muskler bliver aktiveret, desuden er den friske luft og samværet med andre noget, de fleste sætter pris på. Vores motto er: Lær din by at kende. Vi arrangerer også længere ture.

Cykeltur fra Hallen: torsdag kl. 9.00
Vi beslutter fra gang til gang, hvor vi cykler hen og efter vejrforholdene. Det er forfriskende at komme ud i det fri sammen med andre og nyde naturen og samværet.