Floorball

Spillet hvor du bruger hockeystaven i kampen om den hvide, hullede plastikbold.
Tempoet er højt! Følelsen er en kombination af spænding, action og massere af sjov.

Spillet hedder: Floorball!
Floorball er et spil med få afbrydelser – højt aktivitetsniveau – børnene har det sjovt – som konditionstræning er floorball ideelt – alle kan deltage uanset fysisk styrke – piger og drenge kan spille på samme hold – kan spilles med få regler – der opstår sjældent skader.

Floorball er derfor en sport fuld af fart og sjov. Det er en holdsport for alle, der kan lide sved på panden, sammenhold, teknik og tempo.
Det skal være sjovt til træning, men der skal også læres. Der arbejdes med det tekniske, sammenhold og forståelsen af Floorball.

Sæsonen starter første mandag i September og slutter til og med Marts måned.

MotionsFloorball

er for alle kvinder og mænd og kræver ingen forudsætninger. Allerede indenfor de første 2 minutter fanger man idéen og efter 10 minutter, er man godt spillende. Det er en motionsform, hvor man ikke opdager, hvor hårdt kroppen træner, da man har det hamrende sjovt samtidig.

MotionsFloorball er en sjov, social og effektiv måde at forbedre den fysiske form på, forebygge sygdomme og mindske overvægt.
Det er bevist, at det har en positiv virkning på forhøjet blodtryk, kondition, muskelopbygning og vægttab.

Vi spiller kvinder og mænd på hver sin bane, hvis kønsfordelingen tillader det. Små hold med 3-4 spillere og med skiftevis fuld skrue på bane og pause. Dette giver en effektiv intervaltræning, som hurtig kan mærkes på formen.